Schoolvoorstellingen op maat van het secundair onderwijs rond thema's als pesten respect cyberpesten groepsdynamiek

Aanbod voor secundaire scholen

Alles voor een positief en motiverend schoolklimaat waarin iedereen zich thuis voelt.

bekijk het aanbod
Inspire the future coaching talks en training voor jongeren ouders en onderwijsprofessionals

100% op maat van je school

Omdat jouw school uniek is, werken we bij Inspire the Future steeds met maatwerk talks, trainingen en infosessies die perfect zijn afgestemd op de wensen en noden van je school. Op die manier is elke activiteit steeds 100% aangepast aan jouw doelgroep en brengen we de juiste boodschap.


Elke activiteit van Inspire the Future kan zowel live als online plaatsvinden.

Ontdek het aanbod
161.335
Jongeren geïnspireerd
182
Scholen ondersteund
1005
Trainingen en talks verzorgd
12
jaar ervaring

Waarmee kunnen we jouw school van dienst zijn?

Inspire the future talks, workshops, trainingen en coaching voor een positief en motiverend schoolklimaat

Talks voor jongeren

Unieke en doeltreffende talks en voorstellingen voor jongeren in het secundair onderwijs. Beschikbaar als live voorstelling op school, of als klassikale online masterclass. Rond onderwerpen als respect, sociale vaardigheden, pesten, zelfbeeld, assertiviteit, gezond internet gebruik, mentaal welzijn,...
inspire the future individuele coaching voor leerkrachten directies ouders en jongeren

Training voor schoolteams

Trainingen en masterclasses voor onderwijsprofessionals. Zowel live op school als online. Groeien als leerkracht in gebieden als motiverend en coachend lesgeven, assertiviteit, communicatievaardigheden, groepsdynamiek, pestgedrag herkennen en verhelpen, activerend lesgeven. Ideaal voor een pedagogische studiedag.
infosessies voor ouders rond pesten respect social media gezond gamen stress bij jongeren

Infosessies voor ouders

Talks en infosessies voor ouders van jongeren in het secundair onderwijs. Live op school of via een online webinar of masterclass. Onze expertise ligt binnen onderwerpen die te maken hebben met respect, pesten, groepsdynamiek, assertiviteit, studiekeuze en veilig internetgebruik.
Inspire the future talks, workshops, trainingen en coaching voor een positief en motiverend schoolklimaat

Schoolbrede trajecten

Wil je zowel jongeren, ouders als het schoolteam inspireren en activeren rond thema's als respect, positief schoolklimaat, geweldloze communicatie,... ? Onze schoolbrede trajecten omvatten unieke activiteiten voor jongeren, ouders én het schoolteam, alsook de mogelijkheid om dit aan te vullen met individuele coaching en begeleiding op maat.

Live of online: Alles kan!

Alle voorstellingen, talks en trainingen van Inspire the Future zijn zowel live als online beschikbaar. Op die manier ben je er 100% zeker van dat de activiteit kan doorgaan. Ook wanneer de situatie omtrent Covid-19 ervoor zou zorgen dat een live voorstelling in grote groep niet mogelijk is. 
arrow_drop_up arrow_drop_down