Coaching en loopbaanbegeleiding

op maat van onderwijsprofessionals

Coaching en loopbaanbegeleiding voor onderwijsprofessionals leerkrachten en directies

Coaching voor leerkrachten

Bij coaching staat het verder ontwikkelen en optimaliseren van vaardigheden en competenties als onderwijsprofessional centraal.

Denk hierbij aan thema's als jongeren motiveren en stimuleren, coachend en activerend lesgeven, omgaan met kritieke situaties, leiderschap in de klas, beter en assertiever communiceren met jongeren, diversiteit en inclusiviteit, groepsdynamiek in de klas,...

Coaching vindt plaats op de werkplek, in de praktijk in Bree of online via Zoom

coaching voor directieleden in het secundair onderwijs

Loopbaanbegeleiding voor leerkrachten en directieleden.

Loopbaanbegeleiding zet jou en je carrièrevraagstukken centraal.

Wil je meer voldoening uit je werk halen? Ben je op zoek naar een betere balans tussen werk en privé? Wil je je talenten en vaardigheden beter inzetten in je huidige job of een nieuwe uitdaging? Dan biedt loopbaanbegeleiding een antwoord.

Loopbaanbegeleiding gaat door in de praktijk in Bree of online via Zoom.

Inspire the future ondersteunt secundaire scholen bij het optimaliseren en in stand houden van een positief en motiverend schoolklimaat

Loopbaanbegeleiding: Niet enkel bij een carrièreswitch

Wist je dat loopbaanbegeleiding niet persé hoeft te gaan over een carrièreswitch? Ook voor een betere balans tussen werk en privé, minder stress, vragen rond leiderschap en meer groei kan loopbaanbegeleiding voor onderwijsprofessionals de uitkomst bieden.

Op die manier betaal je slechts € 80,00 voor een maatwerk coaching- en begeleidingstraject ter waarde van € 962,50. De rest investeert de Vlaamse overheid in jou en je carrière.
Inspire the future coaching talks en training voor jongeren ouders en onderwijsprofessionals

Coaching of loopbaanbegeleiding?

Wat zijn nu exact de verschillen tussen coaching en loopbaanbegeleiding?

Bij coaching staan jouw vaardigheden en competenties in de klas centraal. Dit kan gaan over jongeren motiveren, coachend en activerend lesgeven,... Ook kunnen we werken aan struikelblokken die je tegenkomt in de klas.

Bij loopbaanbegeleiding sta jij als mens en professional centraal. Zo kunnen we werken aan carrièrevraagstukken, work-life-balans, meer voldoening uit je werk halen,... Ook wanneer je eraan denkt om een nieuwe stap te zetten op je carrièrepad, is loopbaanbegeleiding de ideale uitkomst. Loopbaanbegeleiding wordt voor een groot deel gesubsidieerd door de Vlaamse overheid d.m.v. loopbaancheques.

Kortom; Coaching helpt bij je groei als leerkracht, loopbaanbegeleiding helpt je om meer voldoening en plezier uit je werk te halen.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Interesse in een talk of training? Plan dan vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek en we staan je graag te woord!

arrow_drop_up arrow_drop_down