arrow_drop_up arrow_drop_down

Free your mind

Voor scholen die coronastress bij jongeren willen aanpakken. 

Ontdek Free your mind

Free your mind is een klassikale online masterclass die je kunt inzetten wanneer je maar wilt,  Zonder limiet op het aantal leerlingen.

Dé online masterclass rond coronastress

Corona, Covid-19, SARS-CoV-2, Hét virus,... Welke naam je het "beestje" ook geeft, 2020 (en wellicht ook 2021) zijn jaren die vrijwel volledig in het teken staan van deze wereldwijde pandemie. Plots ging de hele wereld in lockdown, spontaniteit maakte plaats voor angst en onzekerheid en het is nu wachten... Maar op wat precies? Een vaccin? Een nieuw normaal? Of leven we nu misschien dat veelbesproken nieuwe normaal?

Deze online masterclass empowert jongeren en leerkrachten om samen door deze onzekere tijden te komen en om komaf te maken met de stress, eenzaamheid en andere mentale gevolgen van deze situatie.


Free your mind is een uniek pakket met video's, een quiz, doe-momenten -coronaproof, uiteraard- en boeiende klasgesprekken onder leiding van de leerkracht. Je ontvangt van ons materiaal om 2 boeiende lesuren rond coronastress en mentale gezondheid te voorzien.

Meer informatie

Free your mind

Breng Free your mind naar jouw school als een unieke online masterclass, opgenomen in studiokwaliteit.
Meer informatie
Inspire the future ondersteunt jongeren, jong volwassenen, ouders en leerkrachten voor een leven waarin je je volle potentieel kunt leven vanuit interne motivatie

Free your mind +

Haal nóg meer uit Free your mind dankzij een maatwerk vooronderzoek, online Q&A voor de jongeren en een live maatwerk masterclass  voor de leerkrachten.
Meer informatie
Inspire the future ondersteunt jongeren, jong volwassenen, ouders en leerkrachten voor een leven waarin je je volle potentieel kunt leven vanuit interne motivatie

Free your mind

Free your mind is een unieke online masterclass die jongeren én leerkrachten empowert om door deze bijzondere coronatijden te komen. Tijdens deze talk krijgen jongeren praktische tips en tricks om stress, eenzaamheid, angst en andere mentale gevolgen van corona te beperken. 

Daarnaast geven we hen ook een flinke dosis motivatie om méér dan ooit in te zetten op hun toekomst en persoonlijke groei, op school en daarbuiten.

Tenslotte geven we jongeren ook de nodige strategieën om zich te wapenen tegen hardnekkige complottheorieën en "fake news" omtrent covid en de geldende maatregelen.

Deze online voorstelling is ideaal voor jongeren van 13 tot 18 jaar.

Inbegrepen in dit pakket:

  • Online masterclass met video's, doe-momenten, klasgesprekken en quiz.
  • Een gedetailleerde video-handleiding voor de leerkrachten om dit pakket in te zetten.
  • Technische support en ondersteuning.
  • Levenslange licentie (en toegang) om het materiaal in deze masterclass te gebruiken.
Free your mind reserveren
Inspire the future ondersteunt jongeren, jong volwassenen, ouders en leerkrachten voor een leven waarin je je volle potentieel kunt leven vanuit interne motivatie

Free your mind +

Haal nog meer uit Free your mind met deze unieke totaalervaring. Free your mind + is ideaal voor scholen die méér willen! Dit pakket bevat naast de masterclass voor jongeren ook enkele waardevolle upgrades die de ervaring compleet maken.


Na de voorstelling voorzien we een online Q&A voor de jongeren én de leerkrachten. De voorbije 10 jaar merkte ik dat er na de voorstelling altijd heel wat jongeren en leerkrachten zijn die hun vragen en ervaringen met me willen delen. Free your mind + geeft hen de kans om hun vraagstuk of verhaal online in te sturen. Binnen de 12 uur krijgen zij een persoonlijke videoboodschap met een antwoord op hun vraag én concrete tips waarmee ze meteen aan de slag kunnen gaan.


Daarnaast bevat Free your mind een online vooronderzoek rond mentaal welzijn in coronatijden bij de jongeren én het schoolteam. Deze bevraging is anoniem en vertrouwelijk.  

Met de inzichten uit het vooronderzoek en de Q&A werk ik een maatwerk masterclass uit  voor jouw schoolteam. In deze masterclass geef ik jou en je collega's praktische strategieën en tools rond het omgaan met coronastress bij zichzelf en de jongeren. Verder zetten we ook in op het motiveren en inspireren van jongeren in deze bijzondere tijden. Uiteraard wordt de exacte inhoud steeds aangepast aan jullie wensen en noden. Deze online masterclass wordt live gebracht op het afgesproken moment. Daarna is deze nog 2 weken beschikbaar voor jouw collega's die er niet live bij konden zijn.

Inbegrepen in dit pakket:

  • Alles uit het basispakket Free your mind
  • Online Q&A met de jongeren en de leerkrachten.
  • Online vooronderzoek, incl. verwerking en rapportage.
  • Online maatwerk masterclass voor het schoolteam.
Free your mind + reserveren

Ontdek welk pakket bij jouw school past

Bestel hier je masterclass

MASTERCLASS VOOR DE JONGEREN (2 LESUREN)

Video-handleiding voor leerkrachten

levenslange licentie & toegang

Vooronderzoek
Q&A MET DE JONGEREN & schoolteam
masterclass VOOR het schoolteam

Free your mind

€ 425,-  € 225,-x
x
x

Free your mind +

€ 925,-  € 725,-