arrow_drop_up arrow_drop_down
Inspire the future ondersteunt jongeren, jong volwassenen, ouders en leerkrachten voor een leven waarin je je volle potentieel kunt leven vanuit interne motivatie

Level Up 2.0

Inspireer jouw jongeren tot gezond gamegedrag

Ontdek Level Up 2.0

Level up 2.0 is een klassikale online masterclass die je kunt inzetten wanneer je maar wilt,  Zonder limiet op het aantal leerlingen.

Inspire the future ondersteunt jongeren, jong volwassenen, ouders en leerkrachten voor een leven waarin je je volle potentieel kunt leven vanuit interne motivatie

Dé online masterclass rond gezond gamen

De voorbije 10 jaar heb ik meer dan 150.000 jongeren en leerkrachten doorheen heel Vlaanderen en Brussel mogen toespreken op hun school met mijn voorstellingen.

In april 2020 heb ik mijn talk rond gezond gamen en social media een flinke update gegeven, zodat deze unieke live talk helemaal is afgestemd op de uitdagingen van de jongeren van nu: Level Up 2.0.

Level Up 2.0 heeft dezelfde authentieke en luchtige feel als zijn voorganger. De boodschap is dan ook niet dat gamen "slecht" of "gevaarlijk" is. Gamen is een leuke bezigheid die teamwork, fijne motoriek en reactievermogen bevordert, maar er zijn wel enkele valkuilen waarmee je best rekening houdt. Level Up 2.0 maakt jongeren bewust van deze valkuilen, zonder gamen te demoniseren.

level up 2.0 is een uniek pakket met video's, een quiz en boeiende klasgesprekken onder leiding van de leerkracht. Je ontvangt van ons materiaal om 2 boeiende lesuren rond gezond gamen en schermgebruik.

Meer informatie

Level Up 2.0

Breng Level Up 2.0 naar jouw school als een unieke online masterclass, opgenomen in studiokwaliteit.
Meer informatie

Level Up 2.0 +

Haal nóg meer uit Level Up 2.0 dankzij een maatwerk vooronderzoek, online Q&A voor de jongeren en een live maatwerk masterclass voor de leerkrachten.
Meer informatie

Level Up 2.0

Wanneer game je té veel? Hoe herken je een gameverslaving? En hoe kom je hier uit?
Dat zijn de vragen die centraal staan tijdens deze recht-uit-het-hart online masterclass voor jongeren tussen 13 en 17 jaar. 

Op mijn veertiende stortte ik me volledig op het gamen. Schoolresultaten, zelfbeeld en gezondheid gingen stevig achteruit.

In deze unieke en doeltreffende online masterclass laat ik de jongeren zien wat deze gevolgen zijn en hoe zij zélf kunnen voorkomen dat ze in eenzelfde situatie terechtkomen. Een interactieve masterclass met de nodige humor en zelfrelativering.

Inbegrepen in dit pakket:

  • Online masterclass met video's, doe-momenten, klasgesprekken en quiz.
  • Een gedetailleerde video-handleiding voor de leerkrachten om dit pakket in te zetten.
  • Technische support en ondersteuning.
  • Levenslange licentie (en toegang) om het materiaal in deze masterclass te gebruiken.
Level Up 2.0 reserveren

Level Up 2.0 +

Haal nog meer uit Level Up 2.0 met deze unieke totaalervaring. Level Up 2.0 + is ideaal voor scholen die méér willen! Dit pakket bevat naast de videovoorstelling en naverwerking ook enkele waardevolle upgrades die de ervaring compleet maken.


Na de voorstelling voorzien we een online Q&A voor de jongeren én de leerkrachten. De voorbije 10 jaar merkte ik dat er na de voorstelling altijd heel wat jongeren en leerkrachten zijn die hun vragen en ervaringen met me willen delen. Level Up 2.0 + geeft hen de kans om hun vraagstuk of verhaal online in te sturen. Binnen de 12 uur krijgen zij een persoonlijke videoboodschap met een antwoord op hun vraag én concrete tips waarmee ze meteen aan de slag kunnen gaan.


Daarnaast bevat Level Up 2.0 een online vooronderzoek rond gamegedrag en social media bij de jongeren én het schoolteam. Deze bevraging is anoniem en vertrouwelijk. Uit deze bevraging halen jullie waardevolle inzichten rond het gamegedrag van de jongeren. 

Met de inzichten uit het vooronderzoek en de Q&A werk ik een maatwerk masterclass uit  voor jouw schoolteam. In deze masterclass geef ik jou en je collega's praktische strategieën en tools rond het herkennen van en omgaan met overmatig gamegedrag en ongezond schermgebruik. Deze online masterclass wordt live gebracht op het afgesproken moment. Daarna is deze nog 2 weken beschikbaar voor jouw collega's die er niet live bij konden zijn.

Inbegrepen in dit pakket:

  • Alles uit het basispakket Level up 2.0
  • Online Q&A met de jongeren en de leerkrachten.
  • Online vooronderzoek, incl. verwerking en rapportage.
  • Online maatwerk masterclass voor het schoolteam.
Level Up 2.0 + reserveren

Ontdek welk pakket bij jouw school past

Bestel hier je masterclass

MASTERCLASS VOOR DE JONGEREN (2 LESUREN)

VIDEO-HANDLEIDING VOOR LEERKRACHTEN

LEVENSLANGE LICENTIE & TOEGANG

Vooronderzoek
Q&A MET DE JONGEREN & schoolteam
masterclass VOOR het schoolteam

Level Up 2.0

€ 425,-  € 225,-x
x
x

Level Up 2.0 +

€ 925,-   € 725,-