arrow_drop_up arrow_drop_down
Inspire the future ondersteunt jongeren, jong volwassenen, ouders en leerkrachten voor een leven waarin je je volle potentieel kunt leven vanuit interne motivatie

Level Up 2.0

Inspireer jouw jongeren tot gezond gamegedrag

Ontdek Level Up 2.0

Level up 2.0 is een unieke videovoorstelling die je kunt vertonen wanneer je maar wilt: in groep, klassikaal, thuis, op hetzelfde moment of gespreid in tijd. Zonder limiet op het aantal leerlingen.

Inspire the future ondersteunt jongeren, jong volwassenen, ouders en leerkrachten voor een leven waarin je je volle potentieel kunt leven vanuit interne motivatie

Dé online talk rond gezond gamen

De voorbije 10 jaar heb ik meer dan 150.000 jongeren en leerkrachten doorheen heel Vlaanderen en Brussel mogen toespreken op hun school met mijn voorstellingen.

In april 2020 heb ik mijn talk rond gezond gamen en social media een flinke update gegeven, zodat deze unieke live talk helemaal is afgestemd op de uitdagingen van de jongeren van nu: Level Up 2.0.

Level Up 2.0 heeft dezelfde authentieke en luchtige feel als zijn voorganger. De boodschap is dan ook niet dat gamen "slecht" of "gevaarlijk" is. Gamen is een leuke bezigheid die teamwork, fijne motoriek en reactievermogen bevordert, maar er zijn wel enkele valkuilen waarmee je best rekening houdt. Level Up 2.0 maakt jongeren bewust van deze valkuilen, zonder gamen te demoniseren.

De voorstelling duurt 50 minuten en is beschikbaar als interactieve video-voorstelling die je kunt inzetten wanneer je wenst, klassikaal tijdens de les of in een grotere groep. Level Up 2.0 is ideaal voor jongeren van 13-16 jaar.

Meer informatie

Level Up 2.0

Breng Level Up 2.0 naar jouw school als een unieke online voorstelling, opgenomen in studiokwaliteit. Inclusief een klassikale naverwerking.
Meer informatie

Level Up 2.0 +

Haal nóg meer uit Level Up 2.0 dankzij een maatwerk vooronderzoek, online Q&A voor de jongeren en een coachingsessie voor de leerkrachten.
Meer informatie

Level Up 2.0

Wanneer game je té veel? Hoe herken je een gameverslaving? En hoe kom je hier uit?
Dat zijn de vragen die centraal staan tijdens deze recht-uit-het-hart talk voor jongeren tussen 13 en 17 jaar. 

Op mijn veertiende stortte ik me volledig op het gamen. Schoolresultaten, zelfbeeld en gezondheid gingen stevig achteruit.

In deze unieke en doeltreffende talk laat de jongeren zien wat deze gevolgen zijn en hoe zij zélf kunnen voorkomen dat ze in eenzelfde situatie terechtkomen. Een interactieve talk met de nodige humor en zelfrelativering.

Inbegrepen in dit pakket:

  • Unieke videovoorstelling van 50 minuten, opgenomen in studiokwaliteit.
  • Materiaal voor een klassikale naverwerking van 45 minuten.
Level Up 2.0 reserveren

Level Up 2.0 +

Haal nog meer uit Level Up 2.0 met deze unieke totaalervaring. Level Up 2.0 + is ideaal voor scholen die méér willen! Dit pakket bevat naast de videovoorstelling en naverwerking ook enkele waardevolle upgrades die de ervaring compleet maken.


Na de voorstelling voorzien we een online Q&A voor de jongeren én de leerkrachten. De voorbije 10 jaar merkte ik dat er na de voorstelling altijd heel wat jongeren en leerkrachten zijn die hun vragen en ervaringen met me willen delen. Level Up 2.0 + geeft hen de kans om hun vraagstuk of verhaal online in te sturen. Binnen de 12 uur krijgen zij een persoonlijke videoboodschap met een antwoord op hun vraag én concrete tips waarmee ze meteen aan de slag kunnen gaan.


Daarnaast bevat Level Up 2.0 een online vooronderzoek rond gamegedrag en social media bij de jongeren én het schoolteam. Deze bevraging is anoniem en vertrouwelijk. Uit deze bevraging halen jullie waardevolle inzichten rond het gamegedrag van de jongeren. 

Met de inzichten uit het vooronderzoek en de Q&A werk ik een maatwerk masterclass uit  voor jouw schoolteam. In deze masterclass geef ik jou en je collega's praktische strategieën en tools rond het herkennen van en omgaan met overmatig gamegedrag en ongezond schermgebruik. Deze online masterclass wordt live gebracht op het afgesproken moment. Daarna is deze nog 2 weken beschikbaar voor jouw collega's die er niet live bij konden zijn.

Inbegrepen in dit pakket:

  • Unieke videovoorstelling van 50 minuten, opgenomen in studiokwaliteit.
  • Materiaal voor een klassikale naverwerking van 45 minuten.
  • Online Q&A met de jongeren en de leerkrachten.
  • Online vooronderzoek, incl. verwerking en rapportage.
  • Online maatwerk masterclass voor het schoolteam.
Level Up 2.0 + reserveren

Ontdek welk pakket bij jouw school past

Actieprijzen geldig tot 1 december 2020

videovoorstelling (opname, 50 min.)

Naverwerking (45 minuten)

Vooronderzoek
Q&A MET DE JONGEREN & schoolteam
masterclass VOOR het schoolteam

Level Up 2.0

€ 425,-  € 225,-


x
x
x

Level Up 2.0 +

€ 925,-   € 725,-