arrow_drop_up arrow_drop_down
Inspire the future ondersteunt jongeren, jong volwassenen, ouders en leerkrachten voor een leven waarin je je volle potentieel kunt leven vanuit interne motivatie

Aanbod voor scholen

Empower en inspireer de jongeren van jouw school

Ontdek het aanbod voor scholen


Inspireer de toekomst!

Dat is ons motto. 

Bij Inspire The Future zijn we vastberaden om de jongeren van nu te inspireren en te motiveren om positieve en weloverwogen keuzes te maken die volledig in lijn liggen met hun intrinsieke motivatie en identiteit. We geven hen de tools en skills om hun brein en mindset een gezonde boost te geven. De jongeren van nu zijn de toekomst van morgen en wij willen graag samen met jou in hen investeren.

Als leerkracht weet je dat jongeren inspireren en motiveren geen job is. Het is een missie, een levenskeuze. Maar soms, door stress, conflicten of oneindige vergaderingen kan die missie wel eens beginnen aanvoelen als een job. Daarom investeren wij ook in leerkrachten, want de intrinsieke motivatie en drive die je zelf voor de klas uitstraalt, is de positieve golf waarop jouw jongeren veilig en comfortabel kunnen surfen.


Dit alles door middel van onvergetelijke online talks, maatwerk coaching, masterclasses, Q&A's,... volledig op maat van jouw school en haar jongeren.


Dat klinkt goed!


Op zoek naar coaching voor leerkrachten?

Rond welk thema gaan we aan de slag?

Inspire the future ondersteunt jongeren, jong volwassenen, ouders en leerkrachten voor een leven waarin je je volle potentieel kunt leven vanuit interne motivatie

Re-Spect 2.0

Respect, pestgedrag, vriendschap, positieve klassfeer, zelfbeeld en elkaar empoweren.

Level Up 2.0

Gezonde gamegewoonten kweken, gameverslaving voorkomen.

Free your mind

Omgaan met coronagerelateerde stress, eenzaamheid, angst. Persoonlijke groei.