Schoolvoorstellingen op maat van het secundair onderwijs rond thema's als pesten respect cyberpesten groepsdynamiek

Talks voor jongeren

Live op school of als online masterclass

Inspire the future talks, workshops, trainingen en coaching voor een positief en motiverend schoolklimaat

Inspireer de jongeren van jouw school met een talk of masterclass op maat.

Sinds 2010 verzorgt Inspire the Future interactieve talks voor jongeren in het secundair onderwijs. Elke talk of masterclass wordt 100% op maat van jouw school ontwikkeld en kan zowel live op school als digitaal doorgaan.
Schoolvoorstelling-rond-pesten-respect-social-media-cyberpesten-voor-het-secundair-onderwijs 2

De expertises van Inspire the Future

Dankzij ons gevarieerde team van sprekers en coaches kunnen we rond vrijwel elk thema een passende talk voorzien die perfect aansluit bij jullie wensen. We hebben jarenlange ervaring binnen onderwerpen als:

Pesten en cyberpesten
Respect en zelfrespect
Identiteit en zelfontplooiing
Social media en gezond gamen
Groepsdynamiek en assertiviteit
Mentaal welzijn en stress
Talenten, vaardigheden en studiekeuze
Geweldloze communicatie
Inclusiviteit
Mindfulness en mentaal uitloggen

Live@school: Een unieke maatwerk schoolvoorstelling, live op school!

Een live schoolvoorstelling die volledig op maat gemaakt wordt? Wij doen het! Inspire the Future is de enige organisatie in België die maatwerk voorstellingen en talks maakt voor jongeren in het secundair onderwijs. Samen met jou bepalen we het thema van de talk en aan de hand van een grondig voorgesprek én een digitaal vooronderzoek gaat ons team aan de slag om een inspirerende talk te schrijven die perfect aansluit bij jullie wensen en noden. Na de talk zijn we via een online ticketing systeem beschikbaar om te antwoorden op de vragen van de jongeren. Op die manier worden zij snel en persoonlijk geholpen en kunnen jullie er zeker van zijn dat iedereen de nodige aftercare krijgt na de talk.

Online premium: Een online masterclass op maat van jouw school.

Elke "Online premium" masterclass wordt op maat van jouw school gemaakt. Na een persoonlijke voorbespreking én een digitaal vooronderzoek gaat het team van Inspire the Future aan de slag om een video-Masterclass te creëren die perfect is afgestemd op jullie wensen en noden. Deze Masterclass kan klassikaal ingezet worden en is voorzien van een geïntegreerd klasgesprek om de aangeleerde tips en tools verder te concretiseren en om de jongeren de kans te geven om te ventileren over het thema. Na de Masterclass is ons team beschikbaar via een online ticketing systeem. Zo kunnen de jongeren hun vragen en ervaringen insturen. Zitten ze met een ei? Dan kunnen ze dit bij ons kwijt!
arrow_drop_up arrow_drop_down