Aanbod voor schoolteams

Talks en trainingen op maat van jouw schoolteam

trainingen en infosessies voor pedagogische studiedagen voor secundaire scholen in Vlaanderen en Brussel

Talks en trainingen op maat van je team.

Inspire the Future verzorgt interactieve trainingen en talks die nét dat tikkeltje anders zijn. Vergeet saaie sprekers en maak je klaar voor de meest verrassende pedagogische studiedag die je ooit hebt meegemaakt!

Van coachend lesgeven tot groepsdynamiek, van emotiemanagement tot gesprekstechnieken, Inspire the Future heeft het allemaal. Onze sprekers en trainers zijn ervaren professionals met passie voor het onderwijs. 

Al onze trainingen en talks zijn 100% maatwerk en sluiten dus steeds aan bij jullie wensen en noden.

Schoolvoorstelling-rond-pesten-respect-social-media-cyberpesten-voor-het-secundair-onderwijs 2

De expertises van Inspire the Future

Dankzij ons gevarieerde team van sprekers en coaches kunnen we rond vrijwel elk thema een training of talk voorzien die perfect aansluit bij jullie wensen. We hebben jarenlange ervaring binnen onderwerpen als:

Groepsdynamiek in en buiten de klas
Assertief communiceren als onderwijsprofessional
Een positief school- en klasklimaat
Coachend en motiverend lesgeven
Pestgedrag herkennen en hierop reageren
Omgaan met jongeren die pesten of gepest worden

Omgaan met overmatig smartphonegebruik of ongezond gamen

Doeltreffende gesprekstechnieken voor onderwijsprofessionals
Emotiemanagement en woedebeheersing
De leerkracht als inspirator en coach
Pygmalion effect: Jongeren positief beïnvloeden

Over onze trainingen en infosessies voor onderwijsprofessionals

Schoolvoorstelling rond pesten op maat van jouw jongeren

Live op school of online

Ben je op zoek naar een activiteit die live op school doorgaat tijdens de volgende pedagogische studiedag? Of wil je een online masterclass die je teamleden thuis op hun eigen tempo kunnen afronden? Bij Inspire the Future kan het allemaal!

Live op school: Kies je voor een training of talk live op school? Dan kies je voor een interactieve, entertainende pedagogische studiedag waarin kennis en doe-momenten elkaar naadloos opvolgen! 2 lesuren? Een dagdeel of een volledige dag? Wij ontwikkelen steeds een programma dat perfect resoneert.

Online masterclass: Onze online masterclasses zijn volledig afgestemd op de noden en wensen van jouw team. De deelnemer kunnen de door ons gemaakte masterclass volgen in hun persoonlijke account op onze online leeromgeving. Dit alles op hun tempo en wanneer het hen uitkomt. Elke online masterclass is een afwisseling van interactieve video's en doe-momenten. Na het succesvol afronden van de masterclass krijgt de deelnemer een persoonlijk certificaat van deelname.

Inspire the future sprekers en activiteiten voor pedagogische studiedagen

Competentietrainingen op maat

Onze trainingen zijn actieve competentietrainingen die onderwijsprofessionals helpen groeien en bloeien op vlak van vaardigheden, kennis én attitude. We focussen hierbij op bewezen principes die we concreet en praktisch toepasbaar uitleggen en aanleren. De theoretische hocus pocus laten we links liggen. Omdat we niet trainen op specifieke situaties, maar op breed toepasbare principes, zijn de technieken en strategieën uit onze trainingen meteen inzetbaar in het échte leven en zijn deze niet beperkt tot een theoretisch kader met hypothetische situaties.

inspire the future online masterclasses voor secundaire scholen

Nazorg, certificatie en debriefing

Na de training of talk krijgen de deelnemers de professionele contactgegevens van de trainer, zodat zij via een online ticketing systeem contact kunnen opnemen indien zij vragen hebben of hun eigen vraagstukken willen delen. Al onze sprekers zijn gediplomeerde trainers en coaches die deze berichten professioneel zullen beantwoorden met tips en adviezen op maat. 

Verder ontvangt elke deelnemer een certificaat van deelname.

Enkele dagen na de masterclass plannen we samen een feedback meeting om het afgelopen project te bespreken en om te kijken naar de vervolgstappen die we kunnen zetten.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Interesse in een talk of training? Plan dan vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek en we staan je graag te woord!

arrow_drop_up arrow_drop_down